Alles over Stichting Second Home

De mensen achter de organisatie van Stichting Second Home
Meer >

Het begon allemaal tijdens de vakantiereizen die Petra van Haandel en Kees van den Broek al jaren maakten naar Gambia.
Meer >

We doen het voor de kinderen die op dit moment in de lodge wonen. Kinderen met elk hun persoonlijk verhaal. Klik op de afbeelding van de kinderen voor een kennismaking met de kinderen.
Meer >

Voor kinderen met ’n verstandelijke beperking is weinig geregeld in Gambia, maar het is heel belangrijk dat deze mensen iets te doen hebben, zodat ze niet de gehele dag in of rond hun huisje zitten en zich dodelijk vervelen.
Meer >

Ons project kan alleen blijven bestaan als er mensen zo aardig en meelevend zijn om onze kinderen een leuk leven te bieden, onze stichting heeft daarom diverse manieren bedacht waarmede U ons kunt helpen.
Meer >

Gambia is een klein land, het is 250 kilometer lang en slechts enkele tientallen kilometers breed, Gambia heeft maar twee buren, aan de ene kant is dat de Atlantische Oceaan, en aan de andere grens is Senegal.