Jij kunt helpen

Anny Willemsen sponsort incontinentie materiaal voor de kinderen.
Meer >

Er zijn ook acties met een bescheiden karakter: Zo is ons bestuurslid Mieke van der Heijden altijd op zoek naar mensen die iets willen doen voor de kinderen in Gambia.
Meer >

Fieke (9) en Lotte van Gerwen (7) maken kettingen en verkopen die op koninginnemarkt en schoolfeesten.
Meer >

Om onze mooie project overeind te houden, hebben we uiteraard geld nodig, onze financiële verplichtingen zijn normaliter te overzien, maar de bouw van een eigen huis voor onze kinderen in Gambia, vraagt nu veel extra geld.