FOTO EN FILMPRESENTATIE KALIDOETEAM

Na de prachtige voltooing van de Challenge Antwerpen Banjul, willen de rijders U allemaal deelgenoot maken van hun ervaringen. Drie weken duurde de mooie, doch zware tocht, maar alle ellende was vergeten toen zij door de bewonertjes van ons Second Home-huis warm werden onthaald.  De totale score was maar liefst  15.000 euro's, en dat gehele bedrag wordt besteed voor de kinderen in het huis van Second Home. Zoals bekend spaart de Stichting voor de bouw van een eigen onderkomen, waarbij we niet afhankelijk zijn van verhuurders etc.. daarbij hebben we hulp toegezegd gekregen van Wilde Ganzen, dus elk bedrag dat we zelf bijeen krijgen wordt door Wilde Ganzen meer dan verdubbeld !!!

Op 12 december a.s.kunt U de foto's en film komen bekijken bij Eethuis de Reiger in Zijtaart, de deur gaat al eerder open, maar het programma begint om 20.30 uur, de entree is gratis maar de consumpties uiteraard niet !

Jaqueline, Bart, Jan, Wilma, Joop, Pieter, Mari en Tonnie zullen U graag ontvangen en ALLES vertellen over hun ervaringen, ook zal Tonnie U zeker wijzen op de "Vrienden van Kalidoe" , een nieuw initiatief om centjes bijeen te krijgen voor Kalidoe en de andere kinderen !

Dus doe's gezellig ..... en kom kijken op 12 december bij De Reiger !


< vorige pagina


Er worden diverse akties gehouden waar je aan kunt deelnemen. Ook nieuwe initiatieven en ideeën zijn van harte welkom!

Axi’s uitgevoerd door mensen met een verstandelijke beperking. Schakel het Axi-team in voor een activiteit! Meer >

Volg Stichting Second Home:
..
Stichting Second Home
heeft de ANBI status
Fiscaalnr. 8168.75.212

Wilde Ganzen


Copyright Stichting Second Home 2012-2017 • webdesign www.gerwen.nl