Communiekantjes Erp steunen kinderen in Gambia

De kinderen in Erp die dit jaar hun Eerste Heilige Communie doen, gaan niet alle cadeautjes die ze krijgen voor zichzelf houden, door een systeempje met spaarpotjes komt een gedeelte van hun gekregen centjes ten goede aan de Stichting Second Home.

Op twee avonden wordt door een van de mensen van Second Home bij de Broodviering in de kerk, op een kindvriendelijke manier uitgelegd wat hun hulp voor de verstandelijk beperkte kinderen in Gambia kan betekenen.

Onze mensen zijn altijd gaarne bereid om te komen vertellen over ons mooie doel, aarzel niet om onze hulp in te roepen, want ons motto is immers "Elke druppel sist"