Axi Kalidoe

Axi Kalidoe is een actiegroep met maar 1 doel:
Geld bij elkaar krijgen om Stichting Second Home actief te houden !

Axi Kalidoe doet dat door het organiseren van allerhande activiteiten. Men doet dat zelf of samen met anderen. Een voorbeeld daarvan is het festijn "Fiets ‘m erin” op 4 juli 2010, waar namens Axi Kalidoe 10 jonge mensen met een verstandelijke beperking de entree mochten bemannen.
Men zal vaker gaan horen van Axi Kalidoe. Het afgelopen jaar was de Axi op diverse manieren in het nieuws en men is nieuwe activiteiten aan het "uitbroeden”.

Naamgever van de actiegroep is Kalidoe; een jongetje van 8 jaar met het Syndroom van Down, die 5 dagen per week in de lodge van Second Home woont. Voor hem is de opvang van onschatbare waarde en een verschil tussen leven en géén leven.

Axi Kalidoe wil zelf of samen met anderen zorgen dat Kalidoe die vijf dagen blijft worden opgevangen, net als zijn elf lotgenootjes. Daarvoor moeten er leuke acties komen. Niet alleen de hand ophouden, maar de mensen leuke dingen bieden, waarbij ze tegelijkertijd hun centjes bijdragen.

Als jij ’n idee hebt, om op een leuke manier geld bijeen te brengen, laat het ons dan weten.
Dat kan via een mail naar kalidoe@live.nl of een telefoontje naar Jan van As 0486-452925